DR Producties: Parkkunst 2019

Op zaterdag 27 april 2019 wordt door Parkvilla samen met DR Producties en de Party Regelaar in Park Rijnstroom Parkkunst georganiseerd, een jaarlijks terugkerend familiefeest (in ieder geval sinds 30 april 1991). Over de dag verspreid worden ca. 10.000 bezoekers verwelkomt (mits het mooi weer is).

Koningsdag-Parkkunst-Alphen aan den Rijn-Maxima-Festival-DR Producties-Party-Verhuur-Catering

Die bezoekers worden vermaakt met optredens op een groot podium van diverse musici, een grote markt van kunstenaars, een kinderfestiviteitenplein en diverse standlopers. Ook aan de inwendige wens is natuurlijk gedacht. Zo zijn er diverse horecastands waar eten en drinken kan worden gekocht.

Parkkunst-2019-Alphen aan den Rijn-Koningsdag-Park-Rijnstroom-DR Producties-Maxima

 Parkvilla is al jaren lang initiator van dit evenement en is de hoofdorganisator van dit evenement. Door het inhuren van externe partijen op diverse gebieden wordt een gevarieerd programma aan de bezoeker geboden.

Parkkunst-2019-Alphen aan den Rijn-Koningsdag-Park-Rijnstroom-DR Producties-Maxima

Park Rijnstroom ligt nabij het centrum van Alphen aan den Rijn. Het park heeft een lange geschiedenis. In de 18e eeuw stond hier het Buitenverblijf Rijnstroom. Vanaf 1895 was het in gebruik bij de Martha Stichting, een opvanghuis voor jongeren. De gebouwen op het terrein deden dienst als school, kerk en kinderhuis. Die gebouwen hebben nu een andere bestemming gekregen, zoals theater/filmhuis, restaurant, appartementencomplex en creatief centrum. Sinds 1982 is de gemeente Alphen aan den Rijn de eigenaar van dit park in de wijk Lage Zijde.

 In de jaren 30 en 40 is het park aangelegd in de stijl van tuinarchitecte Mien Ruys. Latere veranderingen gaven het geheel een meer open karakter.

Parkkunst-2019-Alphen aan den Rijn-Koningsdag-Park-Rijnstroom-DR Producties-Maxima-Fietsenstalling

Ten behoeve van de op- en afbouw van (meerdere) voorzieningen is het Park Rijnstroom vanaf donderdag 25 april 2019, 07.00 uur in gebruik als evenemententerrein met een zeer open karakter. Het evenement Parkkunst zelf zal plaats hebben op zaterdag 27 april 2019 12.00 uur tot ca. 19.30 uur. Zaterdagavond 27 april, zondag 28 april en maandag 29 april 2019 zal het park weer worden leeggeruimd en haar eigenlijke bestemming Park weer terug hebben.

Parkkunst-2019-Alphen aan den Rijn-Koningsdag-Park-Rijnstroom-DR Producties-Maxima

DR Producties is u graag van dienst

Glas DR Producties

DR Producties #hurenkannatuurlijkook

Party Verhuur

Geeft u een feestje, babyshower of receptie maar heeft u niet genoeg spullen?
Wij verhuren stoelen, tafels, parasols, glaswerk, servies, bestek en schalen.

Bestek

DR Producties #hurenkannatuurlijkook

Catering

Belegde broodjes, gebak, drank, snacks, warme of koude buffetten, salades, soep, barbecue.
Wij verzorgen graag uw catering. Er is heel veel mogelijk.

Broodjes

DR Producties