DR Producties: Evenementen

Het organiseren van evenementen zorgt altijd voor onverwachte zaken waar u van tevoren geen rekening mee had gehouden en er komt meestal meer bij kijken dan u had bedacht. DR Producties heeft ruime ervaring op het gebied van evenementen organiseren en neemt u de zorg uit handen. Zowel kleine als grote evenementen hebben wij succesvol en professioneel georganiseerd.

Een voorbeeld van de organisatie van een groot evenement is het jaarlijks terugkerende Parkkunst op Koningsdag in Park Rijnstroom in Alphen aan den Rijn. Bezoekersaantallen schommelen rond de 10.000. Wij weten de weg binnen de bestuurlijke organen, bewaken een strakke planning, weten de juiste mensen in te zetten met als hoofddoel: een tevreden bezoeker. Het uitbesteden van de organisatie van uw evenement bij DR Producties wordt efficiënt, snel en kostenbewust gedaan. Wij zijn graag uw professionele partner.

Benieuwd wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Neem contact met ons op zodat we kunnen zorgen voor een geweldig evenement dat voldoet aan uw wensen.